Vriendenkring "Al Tegoare"

Alle info ivm Made for FitnesDe vriendenkringen van Stad Veurne en OCMW gaan samenwerken, de officiële start is op 25 november 2017. Samen hebben we beslist om nu al onze activiteiten open te stellen voor alle personeelsleden die werken voor stad Veurne en OCMW.


1. Tweedehandsbeurs zaterdag 20 oktober 2018

De derde editie van de tweedehandsbeurs voor dames- en herenkledij staat met stip op de kalender op 20 oktober in de Zonnebloem. Er zijn nog steeds plaatsjes vrij maar je moet je wel haasten want de inschrijvingen lopen als een trein. Je betaalt € 10 per standplaats. Inschrijven kan bij het onthaal.

Wil je gewoon een kijkje nemen of een echt ‘batje doen’, de inkom is alvast gratis! Welkom tussen 9 en 16u in de Zonnebloem. We hopen veel volk over de vloer te krijgen!


2 Kaasavond 27 oktober 2018

Op zaterdag 27 oktober kan je genieten van de traditionele kaas- en wijnavond in de cafetaria van de Zonnebloem.

De cafetaria zit ieder jaar eivol, dus snel reserveren is de boodschap om te genieten van een overvloedig buffet aan kazen, fruit en brood. Deze avond is toegankelijk voor zowel personeelsleden als niet personeelsleden.

Kaarten te verkrijgen bij het onthaal van de Seylsteen en bij de bestuursleden.

3 Sint Maarten feestje 9 november 2018

Deze activiteit is voor alle kinderen van Zonnewende maar ook voor alle kinderen en kleinkinderen van personeelsleden stad/OCMW tot en met 10 jaar. Er worden sintkoeken met chocolademelk en/of koffie aangeboden.

De prijs is €5 voor volwassenen en €2,5 voor kinderen tot 12 jaar. Alle kinderen en kleinkinderen tot 10 jaar mogen persoonlijk langs komen bij de Sint en ontvangen een zakje met snoepgoed, gesponsord door de vriendenkring. (Indien allergieën of glutenvrij dieet, gelieve dit op voorhand door te geven).

Alle oudere kinderen, ouders en grootouders zijn uiteraard ook welkom.

We doen hierbij nu al een oproep aan alle mama’s, oma’s en opa’s om de kinderen een mooie tekening te laten maken zodat we deze kunnen uithangen in de cafetaria. Deze mag je voordien afgeven aan het onthaal.4. Personeelsfeest 17 november 2018

De uitnodiging volgt in de loop van de maand oktober. Naar aloude gewoonte mogen personeelsleden met 25 jaar dienst of personeelsleden die dit jaar op pensioen gingen gratis naar het personeelsfeest komen. Dit jaar gaat het feest door in Salons Drie Koningen in Beauvoorde. Aangezien het feest in november doorgaat, gaan we voor een “herfstthema: Autumn Chique”. Laat je inspireren door de warme herfstkleuren voor je feestkledij.


5. Daguitstap zaterdag 8 december 2018 - Londen

Zaterdag 8 december 2018. Er kan niet meer gereserveerd worden voor deze uitstap.

Door het grote succes werd er een tweede bus (50 personen) gereserveerd en deze was ook in een mum van tijd volzet.

Vermoedelijk vertrekuur 6u15 (kan nog wijzigen afhankelijk van de uren van de shuttle) - Vermoedelijke thuiskomst 23u59 (kan nog wijzigen afhankelijk van de uren van de shuttle) . Er wordt koffie aangeboden door Q-cars en de vriendenkring trakteert met koffiekoeken!

NIET VERGETEN: identiteitskaart – kids ID – Britse Ponden


6.  KAARTEN PLOPSALAND
Toegangskaart: 26,50 € (kassaprijs 36,50 €)
Gratis toegang voor kinderen tot 85 cm.
Kinderen tussen 85 cm en 1 m betalen € 10,99 aan kassa.
Deze kaarten kan u vanaf nu online bestellen. Vraag je toegangscode!

7.  KAARTEN PLOPSAQUA
Er kunnen doorlopend toegangskaarten voor Plopsaqua aangekocht worden aan een voordelig tarief.
De prijzen:
Toegangskaart: 15,00 € (kassaprijs 20,00 €)
Kinderen tussen tot 1 m betalen € 10,99 aan kassa.
Indien u kaarten wenst, gelieve ze tijdig aan te vragen! (bij Chantal). De kaarten dienen cash betaald te worden!

© OCMW Veurne / Comsa! / Sitemap